Cursus in Nederland
Cursus in Buitenland

Cursussen in buitenland

In het Foto-archief vindt u diverse fotoimpressies van (volgens de deelnemers) zeer geslaagde cursussen in binnen- en buitenland.
Toelichting op buitenlandse cursussen

Meldt u zich - als er inschrijvingen openstaan op nieuwe cursussen - bij voorkeur snel aan, want er worden maximaal zes actieve deelnemers toegelaten in verband met het bespelen van enkele historische orgels in de regio door deze zes deelnemers.

Er kunnen echter ook zogenaamde toehoorders meereizen, maar liever niet meer dan ongeveer drie personen. Voor de goede orde: de meereizende toehoorders bespelen niet de orgels, die in het cursusprogramma zijn opgenomen. Daarvoor moet u zich uitdrukkelijk als actieve deelnemer aanmelden.

Mocht een cursus volgeboekt zijn met zes deelnemers , dan wordt er enkele weken later - indien mogelijk en ook dan bij voldoende deelname - een tweede cursus in dezelfde plaatsen georganiseerd.

Voor alle cursussen is een improvisatie-leerboek leverbaar met daarin een uitvoerige uitwerking van de verschillende improvisatievormen.
Orgel Ribeauvillé

Terugkomdagen en Herhalingscursussen

In aansluiting aan de improvisatiecursussen in binnen- en buitenland worden er ook regelmatig zogenaamde terugkomdagen en/of herhalingsavonden georganiseerd. De terugkomdagen hebben als doel om na eerdere deelname aan een cursus verder in te gaan op het studiemateriaal en de uitwerking, zoals die door de cursist thuis of in diens kerk wordt gepraktiseerd.

Tijdens zgn. herhalingsavonden worden één of meer onderdelen van de cursus nogmaals behandeld voor degenen, die deze onderdelen op een eerder moment niet konden bijwonen.
Grosshartmannsdorf

Klik hier om naar boven te gaan.

Printerversie

Copyrights Links Overzicht en navigatie site Updates Webmaster